Edsbrogatan 1A, 752 28 Uppsala
Tel: 018 24 47 27

12 år i energibranschen

Efter 12 år i energibranschen älskar vi fortfarande det vi gör. LEDiA kommer från belysningssidan i energibranschen och agerar aktivt

i energifrågor för fastighetsägare. LEDiA tar också samhällsansvar som  ett CSR företag.  Visionen är ett "Grönare Sverige".

Vår vision är ett grönare Sverige

Vår vision är ett grönare Sverige genom att samla och använda olika kompetenser och produkter från elbranschen under ett och samma tak. Syftet är att minska energiförbrukningen i svenska fastigheter och anläggningar – och att erbjuda en enkel lösning för kunden.

 

Vi erbjuder såväl LED-belysning som solenergi och laddstationer för elbilar. Vem vet, vi kanske kan leverera vindkraftverk eller andra energismarta produkter inom kort!

 

Vi har som ambition att påskynda teknikskiftet från traditionell belysning till LED-belysning. Det genom att verka inom belysningsbranschen på ett unikt sätt. Vi levererar tjänster och helhetslösningar under ett och samma paraply:

Energi och LCC-beräkningar (livscykelkostnader)

Import och distribution av LED-belysning, direkt från fabrik

Support, installation, driftsättning och service av LED-belysning

Avfallshantering

Bakgrund


Vi är ett gäng elektronik-, el- och energiingenjörer som arbetar i LEDiA SWEDEN AB sedan år 2009. LEDiA har ett exklusivt agenturavtal med en av världens topp-tio LED- och armaturtillverkare, LEDIA LIGHTING CO, LTD från Kina. Det gav namnet LEDiA SWEDEN AB.


År 2011 introducerade vi LED- belysning i Sverige, långt innan tekniken belönades med ett nobelpris (år 2014). I dag är LED-belysning erkänt över världen som en ny, effektiv belysningsteknik.


Hittills har vi genomfört tusentals LED-projekt.