Edsbrogatan 1A, 752 28 Uppsala
Tel: 018 24 47 27

LED-Belysning

LEDIA GRÖN EL AB levererar belysningsprojekt med LED-teknik till bland annat fastigheter, kontor, anläggningar, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi har byggt upp ett produktsortiment med LED-lampor som svarar upp mot marknadens krav på certifikat och EU-krav. Det gör att vi kan garantera 100% LED belysning i fastigheten!

Vi levererar LED-armaturer och ljuskällor

Vi klarar de svåraste utmaningarna, som att konvertera äldre armaturer till ny teknik. Det innebär att hela fastigheten kan få LED belysning.

Men som den snabbaste och billigaste åtgärden för att spara energi rekommenderar vi i första hand ett byte till LED ljuskällor, om armaturen är i bra skick. Det går givetvis också att byta armatur.

Vi har ett eget sortiment av armaturer. Vi samarbetar även med svenska armaturtillverkare och elgrossister som Fagerhult, Ateljé Lyktan, Defa, Ahlsell, Elektroskandia etc. om du som kund har specifika önskemål om designprodukter i ditt projekt.

LEDIA GRÖN EL AB erbjuder ett stort urval av LED-belysning som täcker alla miljökrav.

Klimatsmart Teknik

Runda eller avlånga armaturer?

Det spelar ingen roll, vi har både dumma ( on/off) eller smarta LED-ljuskällor med närvarosensor, dimmerfunktion etc. som passar alla sorters armaturer.

Exempelvis har vi den smarta ljuskällan GRETA i vårt sortiment. Det är vår egen konstruktion och den har räddat 10 000-tals runda armaturer i svenska trapphus med lysande resultat. Avsedd för runda armaturer.

 

Vi har byggt upp ett produktsortiment med LED-lampor som svarar upp mot marknadens krav på certifikat och EU-krav. Det gör att vi kan garantera 100% LED belysning i fastigheten!

Vi garanterar alltid följande:​

·       LED med 55 000 tim brinntid

·       Garanterad färgtemperatur

·       Garanterat högt Ra/CRI värde (färgåtergivning)

·       Bra support och service under fem år

Det finns säkert många fler frågor som dyker upp inför ett belysningsprojekt. Men våra belysningsexperter bedömer er situation och reder ut alla frågetecken tillsammans med er.

Fördelar med LED

En modern belysningsanläggning drar bara en femtedel så mycket el som en 10-15 år gammal anläggning. Det finns en enorm besparingspotential i modernisering av offentlig belysning.

 

Det är viktigare än någonsin att använda skattebetalarnas pengar så smart som möjligt. Om Sveriges skolor skulle byta ut all gammal belysning till LED skulle man spara 350 miljoner kronor per år!

 

Därför vill LEDIA GRÖN EL AB ha Sverige upplyst med grön LED-belysning!

Ref: Belysningsbranschen/Energimyndigheten